Archieven

Dit bericht is 1611 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK – In het Cultuurhuis streden acht kandidaten in de derde live ronde voor een plaats in de battles van de ‘Stem van de Waard’.

Opnieuw was het niveau van de kandidaten zeer hoog waarmee ze de jury een moeilijke avond bezorgde. Het presentatieteam praatte de avond vlot aan elkaar en ook de deelnemers hadden er zin in, evenals de begeleiders die weer uitstekend in vorm waren. De jury, bestaande uit Mikky Zomerdijk, Jitse Tilman en Addy van Vredendaal, stond voor de moeilijke taak om vier kandidaten aan te wijzen voor de battles. Harry, Linde, Key en Bryan gaan door en het publiek koos voor Marieke.

Met deze avond in het Cultuurhuis kwam er een einde aan de voorronden en de kandidaten kunnen zich op gaan maken voor de battles die op 11 maart in Haastrecht (Concordia) en 18 maart in Krimpen aan de Lek (Cultuurhuis) plaatsvinden. Uiteindelijk zullen er 8 finalisten overblijven die elkaar treffen in de finale op 15 april in Stolwijk (Het Kwartier), Van de battles worden opnamen gemaakt door RTV Krimpenerwaard. De finale wordt helemaal opgenomen en kort daarna uitgezonden via RTV Krimpenerwaard.

Foto’s: Herman Visser

Dit bericht is 1611 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief