Archieven

Dit bericht is 2189 keer gelezen

LEKKERKERK – Zo’n 3,5 jaar geleden is Rémon Schults letterlijk vanuit zijn slaapkamer gestart als personal trainer. Inmiddels 3,5 jaar verder is hij eigenaar van de grootste sportschool in het dorp. Rémon is erg dankbaar voor al zijn leden en bedankt hen dan ook regelmatig met een gratis evenement of op een andere manier. Om iets terug te doen voor het dorp waar de meeste leden van zijn sportschool vandaan komen heeft hij nu een nieuwe actie bedacht. 

Wanneer een lid een nieuw lid aanmeld krijgen ze 1 maand gratis trainen cadeau. In de sportschool hangt nu een bord waarop de leden hun gratis maand kunnen “doneren aan het bord”. Zodra er 12 namen op het bord staan (12 leden die een maand hebben gedoneerd red.) zullen ze iemand uit de regio opzoeken ,die het financieel niet zo breed heeft en graag zou willen trainen, om hem of haar een jaar lang gratis fitness aan te bieden. Zodra het eerste jaar gratis fitness is weggegeven start de actie opnieuw. Naast het doneren van de gratis maand kunnen mensen ook geld doneren waarmee Total Strength het jaarabonnement kan sponsoren voor de gelukkige.

“Als bedrijf willen we zo een extra steentje bijdragen aan de gezondheid van ons dorp” laat Schults weten aan de redactie.

Dit bericht is 2189 keer gelezen

Deel dit:

2 Reacties op Personal trainer Rémon wil graag iets terug doen voor het dorp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief