Archieven

Dit bericht is 1726 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Met ingang van mei 2024 breidt Autobedrijf Broere haar merkenpalet verder uit met het Franse merk Peugeot. Het aan de rand van Krimpen aan den IJssel gevestigde bedrijf is door importeur Stellantis Nederland aangesteld als Peugeot Erkend Reparateur.

Hoewel Peugeot-rijders altijd al van harte welkom waren bij het bedrijf, Autobedrijf Broere was tenslotte al aangesloten bij Eurorepar Car Service, kunnen berijders er nu ook terecht voor officieel merkonderhoud en garantie-gerelateerde werkzaamheden.

“Wij zijn er trots op dat wij in tijden van netwerkherstructureringen het vertrouwen van Stellantis Nederland krijgen om juist een merk toé te voegen”, aldus Piet Broere. “We grijpen de toevoeging van Peugeot en de nieuwe huisstijl van Citroën aan om ons bedrijfspand weer helemaal up-to-date te maken. Zo zullen in de loop van dit jaar de reclame-uitingen aan de buitenzijde van het pand worden vernieuwd en zal het interieur in de receptie en de showroom opgefrist worden. Aan de service en kleinschaligheid van ons bedrijf veranderen we daarentegen helemaal niets.”

Eigenaren van een Peugeot zijn vanaf nu van harte welkom aan de Lekdijk Krimpen aan den IJssel. Ook voor (private)lease-rijders wordt het onderhouden vanaf nu weer mogelijk ín de Krimpenerwaard. Vertrouwd bij een lokaal autobedrijf.

Over Autobedrijf Broere
Autobedrijf Broere is al meer dan 70 jaar mobiliteitspartner in Krimpen aan den IJssel. Het bedrijf is het officiële adres voor de Franse merken Citroën en Peugeot, voor het 100% elektrische merk Carver en voor SPOTiCAR-occasions. Daarnaast is het aangesloten bij de universele werkplaatsformule Eurorepar Car Service en beschikt het over een eigen tankstation en wasstraat.

Dit bericht is 1726 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief