Archieven

Dit bericht is 3102 keer gelezen


LEKKERKERK – Hemelvaartsdag staat bekend om de wielerronde en de daarbij behorende festiviteiten. Tijdens deze festiviteiten was er naast veel gezelligheid ook veel werk voor de beveiliging en de politie zo vertelde wijkagent Bergambacht Eswin Otte vrijdagochtend op de radio tijdens Goedemorgen Krimpenerwaard. 

Om 20:45 is een vrouw (21) mogelijk slachtoffer geworden van geweld op de Korte Achterweg en is zij ter controle met de ambulance naar het ziekenhuis in Gouda vervoerd. Twee uur later (rond 22:45) werd er vuurwerk afgestoken op dezelfde straat. Een man (34) werd door omstanders aangewezen als degene die het vuurwerk had afgestoken. Er werd bij hem door de politie geen vuurwerk aangetroffen maar wel een hoeveelheid drugs.

Om 23:00 uur is er een man (24) op de Voorstraat aangehouden in verband met een mishandeling. Daarnaast werden er bij deze man diverse soorten drugs en andere goederen aangetroffen. De recherche heeft deze zaak in onderzoek. Om 23:55 is een man (18) op de Voorstraat aangehouden, hij was mogelijk betrokken bij een aantal vechtpartijen en beledigde de politie.

 

Dit bericht is 3102 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief