Archieven

Dit bericht is 3231 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Een zware mishandeling, openbare dronkenschap en verschillende controles. Het is een kleine greep uit de incidenten waar de politie mee te maken heeft gehad de afgelopen dagen.

Op zaterdag 2 oktober rond 16.30 uur is er een 19-jarige man uit Gouda aangehouden in Schoonhoven. Hij zou een andere man van 18 jaar zwaar hebben mishandeld. Vermoedelijk heeft dit plaatsgevonden in relatiesfeer.

Een ambulance is opgeroepen om de gewonde man na te kijken. Uiteindelijk is hij meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere controles. De politie doet onderzoek naar de zaak.

Openbaar dronkenschap
Op dezelfde avond rond 19.30 uur is er in Schoonhoven een 34-jarige man aangehouden wegens  openbare dronkenschap en vervelend gedrag. De politie kreeg een melding binnen van iemand die op een auto aan het inslaan was.

Ter plaatsen is de man in dronken toestand aangetroffen door de politie met maar één schoen aan. De andere schoen is teruggevonden in een winkel waar meneer kort daarvoor ook nog spullen heeft gestolen. Het is niet de eerste keer dat deze man in aanraking is gekomen met de politie.

Scootercontrole
Daarnaast is de politie dit weekend druk geweest met scootercontroles in diverse kernen in de Krimpenerwaard. Hierbij zijn er verschillende minderjarigen aangetroffen op scooters, maar zonder scooterrijbewijs. De politie benadrukt hierbij dat je niet verzekerd bent als je een ongeluk veroorzaakt.

Tot slot is er op maandag 4 oktober een 51-jarige man aangehouden in Schoonhoven. Hij heeft iemand bedreigd en geslagen met een honkbalknuppel. Ook hiernaar doet de politie nog verder onderzoek.

 

 

Dit bericht is 3231 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Politieberichten Krimpenerwaard: Mishandelingen, scootercontroles en openbare dronkenschap

  • Dag,
    Jullie vergeten mijn lieve buurvrouw die jullie hebben bevrijd uit de badkamer. Via het balkon omhoog geklommen en via de schuifpui naar binnen.
    Mooie en geslaagde actie en uiteindelijk een hele blij buurvrouw.
    Groeten
    Buurtbewoner Ammerstol

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief