Archieven

Dit bericht is 2411 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Politie Krimpenerwaard is de afgelopen dagen weer een aantal keer in actie gekomen na meldingen die ze binnenkreeg. Zo is er een ongeluk gebeurd met letsel, werden agenten geconfronteerd met een burenruzie en is er iemand staande gehouden voor rijden onder invloed.

Zaterdag 30 oktober is er een 20-jarige bestuurder uit Lekkerkerk aangehouden. Er is een speekseltest afgenomen en daaruit blijkt dat hij onder invloed was van softdrugs. Er werd hem een rijverbod van 24 uur opgelegd in afwachting van verdere resultaten.

Op maandagmiddag 1 november is er rond 15.00 uur een 37-jarige man in Schoonhoven aangehouden vanwege een burenruzie. Ook naar agenten toe vertoonde meneer raar gedrag, meldt de politie aan RTV Krimpenerwaard. Uiteindelijk bleek hij onder invloed te zijn van alcohol en drugs.

Maandag 1 november is er een aanrijding geweest tussen een elektrische fietser en personenauto. Dit gebeurde bij het Broekselaantje in Bergambacht. Het been van de fietser is onder de auto terecht gekomen en is vermoedelijk gebroken. De fietser is overgebracht naar het ziekenhuis.

Dit bericht is 2411 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief