Archieven

Dit bericht is 3047 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- In het radioprogramma De Waard op de Kaart van afgelopen zaterdag is er een debat gehouden. Deelnemers aan het debat waren Marc Advocaat (CDA), Ad Struijs (Pro Krimpnerwaard) en Nathalie Glastra (VGBK). Jeffrey Groen (Leefbaar Krimpenerwaard) kon helaas niet aanwezig zijn.

Er werd uitvoerig gesproken over het onderzoek Gemeentelijk Duurzaam Energiebedrijf. CDA, VGBK VGBK, vinden dit positief. Er werden nog wel wat kanttekeningen geplaatst, maar in grote lijnen is men het eens.

Ook werd er stilgestaan bij braakliggende terreinen waar al lang woningbouw gepland staat met als voorbeeld het AZS-terrein in Schoonhoven. Ad Sruijs vindt dat er meer druk uitgevoerd moet worden door de gemeente. De andere deelnemers vinden dat er regelmatig een stevig spanningsveld bestaat tussen de gemeente en de projectontwikkelaar. Ook gaat het over de doorstroming bij woningen.

Tot slot ging het over de vraag van Leefbaar Krimpenerwaard over de fraude kwestie in de voormalige gemeente Vlist. Pro Krimpenerwaard heeft hier in een eerdere fase ook al vragen over gesteld. Jammer dat Jeffrey Groen (leefbaar Krimpenerwaard) hierbij niet aanwezig was. De deelnemende partijen zijn benieuwd naar het vervolg nu de burgemeester heeft toegezegd om nog eens naar het dossier te kijken.

Het debat is terug te luisteren via: https://www.rtvkrimpenerwaard.nl/site/radio-2/uitzending-gemist/

Dit bericht is 3047 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief