Archieven

Dit bericht is 670 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Je krijgt maar één kans ze in het theater live te zien spelen; Krimpense grootheden als Age Kat & Frank Jan Kat, Erik Stok en Jurgen Brouwer, aangevuld met drummer Jochem Jorissen en zangeres Carmen van Haren. Op zaterdagavond 16 september staan ze samen in theater de Tuyter in Krimpen aan den IJssel voor de presentatie van het album Traveling Together van Katakat.

Spontaan is vaak het lekkerst. En precies zo verliep deze muzikale reis. In no-time werden de tracks geschreven, opgenomen en gemixt in de Krimpense JB Studio’s van Jurgen Brouwer. Zonder doel vooraf maar met veel enthousiasme. De energie spatte ervan af.

En nu het resultaat zo mooi blijkt, gaan de tijdelijke muzikale partners voor één keer met z’n allen het theater in voor een swingend en krachtig doopfeestje vol verrassingen.

De Tuyter
Het belooft zaterdagavond 16 september zowel een intieme, uitbundige als groovy gebeurtenis te worden in theater De Tuyter. Met gloednieuwe en een handjevol iets oudere songs. Allemaal eigen werk, uiteraard. Voor een tientje krijg je de muziek en de bijbehorende verhalen op een presenteerblaadje. Tickets zijn verkrijgbaan via de website.

Normaal gesproken is Katakat een duo dat bestaat uit Katarina Carmen van Haren en Frank Jan Kat en uitsluitend eigen werk speelt. Met gitaren, ukelele, accordeon, percussie en harmonieuze samenzang brengt het tweetal ingetogen én uitbundige liedjes uit het hart. “Een aanrader voor danslustige luistervinken”. Na 16 september gaan ze weer gewoon als duo verder.

Dit bericht is 670 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief