Archieven

Dit bericht is 1557 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Stichting promotie Krimpenerwaard heeft in samenwerking met de winkeliersverenigingen in de Krimpenerwaard aan het einde van 2023 een “Winkel en Win” actie georganiseerd.

De klanten van de deelnemende winkels ontvingen bij aankoop een bonnetje, wat ingevuld in een bus bij de winkel gedeponeerd kon worden. De winkeliersverenigingen hadden per kern een eigen trekking waarbij prijzen gewonnen konden worden.

Alle bonnen van alle winkels in elke kern zijn aan het einde van de actie verzameld voor een extra trekking. In totaal waren het 174.000 bonnen die zijn ingeleverd en daaruit zijn tien extra prijswinnaars getrokken.

Trekking
Deze trekking heeft plaatsgevonden in de winkel van Speksnijder mode in Bergambacht door Notaris Vonk uit Schoonhoven samen met wethouder Leo Barth. Dit was allemaal onder begeleiding van presentatrice Margot Kuzee.

De notaris trok de bonnetjes en de wethouder de dichte envelop met een cheque. Dit is allemaal in een proces verbaal vastgelegd door de assistente van de notaris.

Tekst gaat verder onder foto

De tien extra prijswinnaars zijn afgelopen zaterdag verrast door André Jonkheid. Samen met een cameraploeg van RTV Krimpenerwaard werd langsgegaan bij de prijswinnaars om de prijzen te overhandigen samen met een bos bloemen.

Negen van de tien prijswinnaars waren thuis om de cheque in ontvangst te nemen. De laatste envelop is later bezorgd. Het was voor iedereen een verrassing wat de inhoud van de envelop was. Het zorgde voor veel verraste én blije gezichten.

Bekijk de hele reportage in de video bovenin het artikel.

Foto’s: Paul de Heus

Dit bericht is 1557 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief