Archieven

Dit bericht is 1537 keer gelezen

HAASTRECHT- De voorbereidingen voor de Proeverij Haastrecht zijn in volle gang. Op dit jaarlijkse evenement zijn heerlijke gerechten en goed geselecteerde wijnen en bieren verkrijgbaar bij de kramen van de plaatselijke (horeca) ondernemers.

Tijdens de jaarlijkse Proeverij kan iedereen proeven van datgene wat de horeca en kaasboeren uit Haastrecht en omgeving te bieden hebben. Dit jaar zullen drie nieuwe ondernemers met bijzondere producten naar Proeverij Haastrecht komen. Zij presenteren op 9 september Hamburgers van het Waards Kalf, zuivelproducten van Rof Meddow en de specialiteiten van t’ Raedthuys.

Het aanbod is zeer gevarieerd met de specialiteiten van De IJsselborgh of Chris Cuisine tot de sushi van De Pauw of het ijs van Koel IJs. Er zijn 14 verschillende aanbieders waar je terecht kunt. Medeorganisator Simone Abel is blij dat er weer zo veel deelnemers zijn. “We willen vooral de lokale ondernemers de kans geven zich te presenteren en dat weet ons publiek te waarderen. Al jaren groeit het aantal bezoekers en ook dit jaar zullen we het terrein weer groter maken om iedereen de ruimte te geven.”

Abel is ook blij met de deelname van t’ Raedthuys aan de Proeverij. “Dit is een nieuw restaurant in Haastrecht op een bijzondere plaats. Het is mooi dat zij zich hier willen presenteren om bezoekers kennis te laten maken met hun keuken.”

Kaasrollen
Natuurlijk vindt ook dit jaar weer het Nederlands Kampioenschap kaasrollen plaats. Titelverdediger Ruud de Jong is al in training om weer een gooi te doen naar het kampioenschap. Wie denkt Ruud te kunnen verslaan, kan zich opgeven via de Facebookpagina van de Proeverij Haastrecht of aan de bar van Grand Cafe Concordia tijdens de Proeverij.

De Proeverij Haastrecht begint op zaterdag 9 september om 17.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Net als altijd is de toegang gratis. Samen met de vaste deelnemers en de muziek van coverband Feelings wordt er weer een prachtige avond van gemaakt op het Concordiaplein in Haastrecht.

Snelkassa’s
Dit jaar zijn er twee kassa’s voor het kopen van muntjes. Een van de twee kassa’s is een snelkassa, waar je tegen betaling van 30 euro contant direct 10 muntjes onvangt. De andere kassa is voor de losse koop van muntjes, hierbij kan ook gepind worden. “Kom ook naar de gezelligste Proeverij in de Krimpenerwaard.”

Dit bericht is 1537 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief