Archieven

Krimpenerwaard Sport is hèt sportiefste programma van RTV Krimpenerwaard!

Krimpenerwaard Sport is het sportprogramma van RTV Krimpenerwaard. Elke zaterdagmiddag tussen 14.00 en 18.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur wordt het sportnieuws uit de regio behandeld. Dit zijn voor een behoorlijk deel live verslagen van de regio voet-/volleybalverenigingen, maar ook uitslagen van andere sporten of vermeldenswaard zijnde activiteiten worden in het programma meegenomen.

Sportnieuws?
Krimpenerwaard Sport is altijd op zoek naar informatie van sporten in of rond de Krimpenerwaard! Heb jij persberichten, of ben je actief bij een sportvereniging? Laat het ons dan weten! Stuur een mail naar krimpenerwaardsport@gmail.com of neem contact met ons op via (0182) 89 0182. Natuurlijk kunt je ook nog gewoon schrijven, dan is het adres:

RTV Krimpenerwaard
t.a.v Krimpenerwaard Sport
Dijklaan 57-A
2861 DW Bergambacht

Gezocht
Wil je sportief bezig zijn, maar niet moe worden? Dan is dit wat voor jou! Het meest actieve programma van RTV Krimpenerwaard is op zoek naar enthousiaste medewerkers om het team te versterken! Krimpenerwaard Sport is altijd opzoek naar technici, presentatoren, redactieleden en verslaggevers. Meld je nu aan via het sportiefste programma van de Krimpenerwaard!

Programma terugluisteren? Kijk op onze uitzending gemist pagina.

Voor de volledige radioprogrammering van RTV Krimpenerwaard klik hier

Meld je aan voor onze nieuwsbrief