Radio

Met RTV Krimpenerwaard blijft u op de hoogte van alles wat er speelt in uw gemeente. Overdag hoort u nieuws en actualiteiten uit uw eigen regio, achtergronden en interviews, informatie en sport. Dit alles omlijst met de mooiste muziek uit heden en verleden.

Op zaterdag en zondag besteden we uitgebreid aandacht aan diverse sporten in de streek. Met veel live-verslagen van langs de velden.

Zaterdagmorgen wordt er in het programma ‘De Waard op de Kaart’ dieper ingegaan op het nieuws en de actualiteiten uit de streek. Er zijn gasten in de studio en u wordt geïnformeerd over gebeurtenissen en evenementen die in de regio op stapel staan. Elke zaterdagochtend zijn er in dit programma ook politici te gast om te worden ondervraagd.

 

 

Zondagmorgen is er een uur aan religie gewijd in het programma Rondom de Kerken. Ook op zondagavond van 20.00 tot 22.00 uur is er aandacht voor religie in het programma ‘U zij de glorie’.

Naast de informatieve programma’s biedt RTV Krimpenerwaard een zeer breed scala aan muziekprogramma’s, gemaakt door bevlogen vrijwilligers. Pop, Goud van oud, Nederlandstalig, Klassiek, Rock & Roll, Dance, Indie, Jazz, Prog, Country, Blues. Er is voor een ieder wat wils. Deze programma’s hoort u voornamelijk in de avond. Bekijk de programmering op deze site om te zien wanneer uw genre aan bod komt.

 

 

 

De vrienden van RTV Krimpenerwaard


Ook vriend worden van RTV Krimpenerwaard?