Archieven

Dit bericht is 977 keer gelezen

HAASTRECHT- Rapalje is al 30 jaar de bekendste folkband van Nederland die Ierse, Schotse en Nederlandse folkmuziek speelt. Zaterdagavond stond de band gekleed in kilt op het podium van Theater Concordia in Haastrecht. 

Na drie decennia op het podium gaat Rapalje Celtic Folk Music nog altijd lachend door het leven. Als de meest bekende folkband van Nederland heeft de groep ontelbare grenzen overschreden, vele prijzen gewonnen en, gehuld in kilts, talloze avonturen beleefd.

Rapalje voelt als een familie die bij je over de vloer komt: elke show barst van de energie en gaat gepaard met veel humor en georganiseerde chaos. Met deze gloednieuwe show verlegt de band wederom alle muzikale grenzen. Naast de bekende hits brachten ze nieuwe nummers en zelfgeschreven liederen waarin persoonlijke verhalen zijn verweven ten gehore.

David, William en Macéal en Sebastiaan weten als geen ander hoe ze een folkfeestje moeten bouwen en veroveren keer op keer de muzikale harten van hun publiek. Bovendien is deze show niet compleet zonder de spectaculaire Ierse dans van de zusjes Rosalie en Madelief Wagenaar.

Het plezier van de muzikanten en de danseressen werkt aanstekelijk, het publiek heeft een geweldige avond gehad.

Foto’s: Janet de Graas

Dit bericht is 977 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief