Archieven

Dit bericht is 1416 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – De politie vraagt aandacht voor een aantal inbraken in de afgelopen week in de Krimpenerwaard. Hiervoor is ze op zoek naar getuigen. Wie iets gezien of gehoord heeft, kan bellen naar 0900-8844.

Op vrijdag 13 augustus tussen 2.30 en 2.45 uur vond er een inbraak plaats bij een woning aan het Madame Curiehof in Schoonhoven. De bewoonster zag de inbreker en belde vervolgens de politie. Er is nog niemand aangehouden. De inbreker ging er met een flink geldbedrag vandoor.

In diezelfde nacht was er een poging tot inbraak bij een seniorencomplex aan de Asserlaan in Schoonhoven. De politie vraagt personen met camerabeelden of personen die iets gezien of gehoord hebben zich te melden.

Bedrijven
Naast Schoonhoven zijn er ook pogingen tot inbraak geweest bij verschillende bedrijven. In de nacht van maandag 16 augustus rond 4.00 uur werd er een poging tot binnenkomen gedaan bij een bedrijf in Krimpen aan de Lek. Ook van het industrieterrein in Lekkerkerk zijn meldingen binnengekomen van verdachte situaties.

De politie benadrukt om, ook tijdens de vakantietijd, alert te zijn. Sluit ramen en deuren en bel direct 112 bij verdachte situaties.

Dit bericht is 1416 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief