Archieven

Dit bericht is 1290 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Het onlangs opgerichte Regenboognetwerk Krimpen aan den IJssel houdt ter gelegenheid van Coming Out Day op maandag 11 oktober twee publieke activiteiten.

Om 9.00 uur wordt de Regenboogvlag gehesen op het Raadhuisplein. Aansluitend is er een inloop-koffieochtend in Eetcafé De Crimpenaar. ‘s Avonds is er een bijzondere theatervoorstelling.

Om 19.30 uur speelt Theater aanZ de voorstelling David in kerkgebouw De Wingerd, Populierenlaan 90a. Het is de eerste keer dat deze voorstelling in een kerkgebouw gespeeld wordt. David is een universeel verhaal over het al dan niet durven uiten van je worsteling of geheim. David gaat over trouw zijn aan jezelf, je geloof, je familie en je vrienden. Wat als je homo en christen bent? Gaat dit samen? David is gebaseerd op en geïnspireerd door de persoonlijke verhalen van de acteurs, een groep jonge christenen. Na afloop van de voorstelling is een gesprek met de acteurs gepland.

Vanwege de coronamaatregelen is aanmelding voor zowel het hijsen van de vlag als de voorstelling verplicht. Dat kan door een email te sturen naar regenboognetwerkkrimpen@outlook.com. De toegang is gratis. We zich aanmeldt krijgt een bevestiging met daarin informatie over de geldende coronamaatregelen.

Voor zowel het koffiemoment bij Eetcafé de Crimpenaar, als de theatervoorstelling in De Wingerd, heeft is een geldige QR-code nodig.

Regenboognetwerk Krimpen aan den IJssel is een ontmoetingspunt voor de LHBTI+-gemeenschap en iedereen die zich daarmee verbonden voelt. Een kleine werkgroep is actief bezig met de organisatie van evenementen en bijeenkomsten. Voor de verdere uitbouw van het netwerk zijn nieuwe leden welkom. Aanmelden kan via regenboognetwerkkrimpen@outlook.com.

Dit bericht is 1290 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief