Archieven

Dit bericht is 834 keer gelezen

Roel Botter columnist bij RTV Krimpenerwaard komt naar de studio om te vertellen over zijn bezigheden. Hij houdt zich bezig met de historische vereniging in Bergambacht, levert maandelijks zijn bijdrage aan bij RTV en houdt hij zich ook bezig met de flora en de fauna in de Krimpenerwaard.

Deze week kwam hij nog even aan het woord in een stuk in het AD over alle faciliteiten die in Bergambacht terecht komen. Zij steken Schoonhoven naar de kroon en zijn op weg om de hoofdstad van de Krimpenerwaard te worden. Er heerst al jaren rivaliteit tussen beide plaatsen en Roel kan er wel om gniffelen. Dit zal zeker ter sprake komen. 

Zijn columns zijn populair en goed geschreven. Hij krijgt er veel reacties op en de vraag is hoe deze tot stand komen. Waar haalt hij de onderwerpen vandaan en wat houdt hem bezig? In het verleden kon hij vrij cynisch uit de hoek komen, stemt zijn leeftijd hem milder?  

In het verleden maakte hij ook foto’s van de bloemetjes en de bijtjes. Doet hij dat nog steeds of komt dat er niet meer van? 

Hoe kijkt hij tegen de huidige gemeente en het nieuwe gemeentehuis dat er gaat komen? Genoeg gespreksstof. Zaterdag 10.05 uur is hij te gast in de Waard op de Kaart.

Dit bericht is 834 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief