Archieven

Dit bericht is 949 keer gelezen

STOLWIJK- Op 20 januari wordt De Tien van Stolk georganiseerd door Team Krimpenerwaard in samenwerking met Qu’est-ce Que C’est. De Tien van Stolk is een ruige trailrun door de polders van Stolwijk. De opbrengst van deze activiteit gaat volledig naar Alpe d’HuZes/KWF.

Coen Wouda van Team Krimpenerwaard doet op 6 juni 2024 mee aan de Alpe d’HuZes en wil daarvoor zo veel mogelijk geld ophalen. “Als je meedoet moet je een minimaal bedrag meenemen, maar dat bedrag wil ik eigenlijk zo hoog mogelijk maken. Daarom heb ik bedacht om een trailrun te organiseren voor het goede doel”, zegt Wouda in de Infoshow van RTV Krimpenerwaard.

De run is bedacht door Wouda en wordt georganiseerd in samenwerking met Qu’est-ce Que C’est. “We kennen hier de obstakelrun. Die hebben we vijf jaar georganiseerd. Dat was een run door de polder met allerlei hindernissen.”

“Een normale hardloopwedstrijd is vaak op verhard terrein”, vervolgt Wouda. “Ik vind het mooi om de polder hier te laten zien. Het is zo mooi. Dus daarom de trailrun. Hierbij gaan we 85% van de route onverhard lopen door de Stolkse weilanden heen. De start en finish is bij Qu’est-ce Que C’est.”

Er kunnen maximaal 250 mensen meedoen. Het gaat hard met de inschrijvingen, dus wacht niet te lang. Aanmelden kan via de website van Team Krimpenerwaard. Inschrijven kost 17.50 euro en gaat volledig naar het goede doel.

 

 

Dit bericht is 949 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief