Archieven

Dit bericht is 622 keer gelezen

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL- Deze week is de laatste week dat er nog gespaard kan worden voor de stickers van het boek ‘Ouderkerk, een dorp met een rijke historie.’ Heeft u het boek nog niet vol of heeft u veel dubbelen die u kwijt wil? Zaterdag 1 april wordt er in de Drie Maenen een ruilactie georganiseerd.

Van 9 januari tot en met 30 maart kregen klanten van Plus Vergeer in Ouderkerk aan den IJssel bij aankoop van € 10 aan boodschappen een gratis setje van vier stickers over de geschiedenis van Ouderkerk aan den IJssel. In totaal konden er 324 stickers verzameld worden.

Plus Vergeer organiseerde deze actie samen met de Historische Vereniging Ouderkerck op d’IJssel. De actie is een groot succes. Op facebook is er zelfs een speciaal account aangemaakt om dubbele stickers te ruilen. Er zijn honderden deelnemers.

Om alle deelnemers de kans te geven om hun laatste dubbele stickers te ruilen èn hun verzamelboek compleet te maken organiseren Plus Vergeer en de historische vereniging op zaterdag 1 april van 10.00 – 15.00 uur een grote ruilbeurs in de Drie Maenen.

Dit bericht is 622 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief