Archieven

Dit bericht is 2656 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – In maart zullen de PvdA en GroenLinks gezamenlijk de gemeenteraadsverkiezingen ingaan als PvdA-GroenLinks. Met deze samenwerking willen de partijen ‘een krachtig sociaal en groen geluid’ laten horen in de lokale politiek.

“Door deze krachtenbundeling zal PvdA-GroenLinks beter in staat zijn om op te komen voor de sociale en groene idealen die onze gemeente vooruit zullen helpen”, aldus voorzitters André van Tol (foto links) van PvdA en Gerard Freriks (rechts) van GroenLinks bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen beide partijen. “De komende raadsperiode zullen er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden om de woon- en klimaatcrisis het hoofd te bieden, maar ook op het gebied van zorg en welzijn. Dan is het belangrijk dat er een sterke sociale en groene partij is. We streven naar een samenleving waarin iedereen dezelfde kansen krijgt.”

Zowel de leden van PvdA als de leden van GroenLinks uit Krimpenerwaard hebben in een speciale ledenvergadering ingestemd met de samenwerking tussen beide partijen. Daarom zullen de partijen met een gezamenlijke kandidatenlijst en een gezamenlijk verkiezingsprogramma meedoen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. Deze nieuwe ontwikkeling leidt ertoe dat PvdA-GroenLinks met veel energie de komende campagnetijd ingaat

Dit bericht is 2656 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Samenwerking PvdA en GroenLinks in Krimpenerwaard een feit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief