Archieven

Dit bericht is 2314 keer gelezen


LEKKERKERK – Irene Schouten versloeg alle wielrensters in de sprint van de 59e wielerronde in Lekkerkerk. De drievoudig Olympisch kampioene schaatsen had vooraf al laten weten dat ze in een sprint wel kansen voor zichzelf zag. Ondanks verschillende pogingen van onder andere Floortje Mackaij en Loes Adegeest wist niemand weg te blijven uit het peloton en dus werd het een massasprint. 

Voor het oog van het vele toegestroomde publiek liet Irene Schouten iedereen achter zich, de tweede plek was voor Quinty Ton en de derde plaats op het podium werd ingenomen door Loes Adegeest.

Mannen
De mannen reden eveneens heel erg hard door de straten van Lekkerkerk. Ook in deze wedstrijd was er niemand die uit de greep van het peloton kon blijven. Jos Koop drukte zien wiel als eerste over de streep. Streekgenoot Remco Schouten, winnaar in 2019, legde beslag op de tweede plaats. James Potter sprintte, aangemoedigd door zijn vriendin Puck Pieterse, die als veldrijdster en mountainbikester bij de wereldtop behoort-, naar de derde plaats.

Foto’s: Herman Visser

 

Dit bericht is 2314 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief