Archieven

Dit bericht is 594 keer gelezen

Foto: John Wijntjes

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Handbalvereniging De Treffers hielden afgelopen woensdag in samenwerking met Synerkri het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi. Onder een stralende zon en met een verfrissend windje streden vijftien teams van basisscholen om de eer en een beker. Treffers en Synerkri kijken terug op een zeer geslaagde middag waar de leerlingen kennismaakten met de handbalsport.

Met enthousiasme en grote inzet -en soms wat te fanatiek- wierpen de meiden en jongens zich in de strijd. Er werd gestreden in verschillende leeftijdsgroepen en in meisjes- en jongensteams met totaal vijftien teams. Het Octaaf werd de grote winnaar. Bij de jongens groep 6 werd Het Kompas 6O ongeslagen winnaar, bij de meisjes groep 6/7 werd Het Octaaf 1 de winnaar. In de categorie jongens groep 7/8 won het Octaaf groep 8 alle wedstrijden net als bij de meisjes groep 8.

De Treffers spreekt dank uit aan alle vrijwilligers, begeleiders van de scholen en scheidsrechters van de vereniging die deze middag mogelijk hebben gemaakt. Er zijn best wat handbaltalenten gespot en de vereniging hoopt dat mede door de sport op scholen te promoten nieuwe leden te kunnen inschrijven.

Dit bericht is 594 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief