Archieven

Dit bericht is 1329 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Niemand had een jaar geleden verwacht dat de TENTdagen dit jaar opnieuw in een ‘uitgeklede’ vorm plaats moeten vinden. Door de maatregelen rondom het coronavirus is dat helaas wel zo. Toch zullen de TENTdagen doorgaan in, net als vorig jaar, het Springerpark. 

De organisatoren van de Schoonhovense TENTdagen hebben een tweedaags evenement neer weten te zetten met daarin verschillende evenementen voor jong en oud. Op zondag 22 augustus is er ‘s middags vanaf 15.00 uur een Sing-in met Worshipband Joy uit Bergambacht en aansluitend daarop een picknick waarbij iedereen zelf iets te eten en drinken meeneemt.

Voor de kinderen is er op maandagochtend vanaf 11.00 uur een goochelshow met Professor Roodsnavel en aansluitend het beroemde pannenkoekenfestijn. ‘s Middags zal in samenwerking met Stichting Jeugd en Jongerenwerk een activiteit georganiseerd worden voor de tieners en in de avond zal de band The Bowery een optreden verzorgen. The Bowery schrijft geen standaard liedjes over liefde en liefdesverdriet. Nee, de nummers van The Bowery gaan over het echte leven, zoals velen het kennen: puur en met een rauw randje.

Bezoekers van TENTdagen wordt gevraagd om zelf een zitplek (stoel of kleedje) mee te nemen.

Voor meer informatie over de TENTdagen kijk op hun website: www.tentdagen.nl

Dit bericht is 1329 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief