Archieven

Dit bericht is 2421 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – De sinterklaasintochten die zaterdag zouden plaatsvinden in Lekkerkerk, Gouderak en Ouderkerk aan den IJssel gaan niet door. Dat hebben de organisaties besloten. De reden hiervoor is het toegenomen aantal coronabesmettingen.

Het was een lastig besluit, laat de Ouderkerkse organisatie weten, “maar we respecteren de keuze van onze goedheiligman. Om de teleurstelling wat te verzachten, heeft de Sint wel cadeautjes en wat lekkers achtergelaten om toch de kinderen te verwennen. Ze kunnen dit zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur ophalen op het winkelcentrum voor de Plus-supermarkt.”

Ook het sinterklaascomité in Lekkerkerk zegt ‘met pijn in het hart’ het besluit tot afgelasting te hebben moeten nemen. “In overleg met alle vrijwilligers is besloten om de intocht van Sinterklaas niet door te laten gaan. Uiteraard hopen we volgend jaar wel een mooie intocht te organiseren.”

De intochten in Schoonhoven, Krimpen aan den IJssel, Haastrecht en Krimpen aan de Lek gaan zaterdag vooralsnog wel door.

Dit bericht is 2421 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief