Archieven

Dit bericht is 2603 keer gelezen

BERGAMBACHT – Er komen steeds meer initiatieven in de Krimpenerwaard om de mensen uit Oekraïne te helpen. Ook slager Fred van Laar in Bergambacht wil iets doen. Daarom start hij een actie met de verkoop van grillworst.

Van alle grillworst die tussen donderdagochtend en zaterdagmiddag wordt verkocht, gaat de helft van de opbrengst naar Giro 555. “Elke dag zie ik de ellende in Oekraïne op televisie. De schrijnende beelden van mensen die op de vlucht zijn met kinderen. Dan ga je bij jezelf denken, wat kan ik voor hen betekenen”, zegt Fred van Laar, eigenaar van de gelijknamige slagerij aan de Hoofdstraat.

Van Laar keek maandag naar de landelijke actie voor Giro 555 van de samenwerkende hulporganisaties. “Dan zie je bedrijven iets doen en toen dacht ik, dat kunnen wij ook en zo ben ik op het idee gekomen om een donatie te doen.”

Grillworst
“Wij verkopen normaal best veel grillworst, dus hebben wij bedacht met de slagerij om de helft van de grillworst-inkomsten te doneren aan Giro 555.” De actie loopt vanaf donderdag 10 maart tot en met zaterdag 12 maart.

“Het zou leuk zijn als we veel grillworsten verkopen. Niet omdat er dan mensen in onze winkel komen, want dat is van ondergeschikt belang, maar omdat we dan zoveel mogelijk kunnen bijdragen”, aldus Van Laar.

Dit bericht is 2603 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief