Archieven

Dit bericht is 1898 keer gelezen

BERGAMBACHT – “We kunnen het gerust positief houden”, besluit Bram Smits ons gesprek over garage houden in coronatijd. Tijdens de eerste lockdown in het voorjaar van 2020 zakte de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s fors in, maar dat hebben ze in het najaar weer goed kunnen maken bij Smits Auto. Ondertussen liepen de zaken in de werkplaatsen gewoon door, want die mochten open blijven.

Officieel is de showroom nog steeds gesloten, maar Smits gaat daar creatief mee om. “Veel auto’s die we op dit moment in de verkoop hebben, staan buiten, dus die kunnen onze klanten op hun gemak bekijken. “Desnoods rijden we met één of meerdere modellen naar de mensen thuis. We vinden altijd wel een passende oplossing.” Om er voor te zorgen dat het niet te druk wordt op het terrein wordt belangstellenden wel dringend verzocht vooraf een afspraak te maken en zich ter plekke te houden aan alle bekende maatregelen zoals afstand houden en een mondkapje dragen. “Tot dusverre hebben onze klanten daar alle begrip voor” constateert Smits.

In de werkplaatsen is het niet anders. Cliënten die hun voertuig komen brengen of halen houden zich prima aan de regels en de monteurs van Smits Auto doen dat natuurlijk ook.

Tevreden
Bram Smits blikt dan ook tevreden terug op de afgelopen periode en verwacht dat het de komende maanden niet anders zal gaan. Hij nam het bedrijf vijftien jaar geleden over van zijn vader die er in 1977 mee begon en heeft zeker de afgelopen jaren veel zien veranderen.

Smits Auto, is een universeel autobedrijf dat alle merken en typen, nieuw of gebruikt, levert, onderhoudt, keurt en repareert. De geheel of gedeeltelijk elektrische auto is enorm in opkomst en de monteurs zijn daar vanzelfsprekend in bijgeschoold.

Private lease
Een andere trend die onder automobilisten steeds populairder wordt is het financieren van een auto door middel van private lease. De gebruiker betaalt het voertuig niet in één keer, maar rekent af door middel van vaste maandelijkse bedragen gedurende een vooraf afgesproken looptijd. Smits Auto heeft in James Autoservice een betrouwbare partner gevonden die alle financiële zaken regelt. Alleen de brandstof komt dan nog voor rekening van de berijder zelf.

Kortom, de coronacrisis heeft Smits Auto met vestigingen in onder meer Bergambacht (werkplaats en showroom) en Haastrecht en Krimpen aan de Lek (allen werkplaats) wel geraakt maar niet keihard getroffen. Gelukkig maar! Kijk voor alle informatie op www.smitsauto.nl.

Dit bericht is 1898 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief