Archieven

Dit bericht is 1284 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK – Het is de organisatie van Stichting KRAK gelukt om een mooi programma neer te zetten voor de speelweek 2022. Met onder andere een Brandweeravond,  Glow in the dark Kinderdisco, Bubble Ball en Lasergame belooft het een heerlijke week te worden. 

Op dinsdag 16 augustus wordt de speelweek om 15:00 uur afgetrapt met een kinderbingo in Het Cultuurhuis. Kinderen die hier aan mee willen doen kunnen via het Cultuurhuis een kaart kopen. Vanaf 19:45 uur is in Sporthal de Walvis een echte Brandweeravond. Droom jij er van om een echte brandweerman of vrouw te worden? Dan is deze avond echt iets voor jou.

Woensdag 17 augustus vanaf 09:00 uur is de verkleedjesmarkt op het Marktplein. Kinderen kunnen hun spullen verkopen maar zien er ook prachtig verkleed uit. De mooist verklede verkoper wint een prijs. Vanaf 12:30 uur kun je picknicken op het Marktplein waarna er vanaf 15:00 uur op het terrein van Thialf Bubble Ball en Lasergame kan worden gespeeld.

Na een drukke woensdag is er op donderdag tijd om even bij te komen. ‘s Avonds vanaf 18:30 uur kun je een speurtocht doen die start vanaf het Cultuurhuis. Op vrijdagavond is er vanaf 18:30 uur een Glow in the Dark Kinderdisco in het Cultuurhuis.

De Speelweek 2022 wordt op zaterdag afgesloten met een spelletjesmiddag op het Thialf terrein.

Meer informatie kan gevonden worden op de website of Facebookpagina van Stichting KRAK.

Dit bericht is 1284 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief