Archieven

Dit bericht is 750 keer gelezen

LEKKERKERK- Team Sportservice Krimpenerwaard en WelZijn Krimpenerwaard organiseren tijdens de Nationale Beweegweek én de landelijke Wandeldag een sportief en gezellig wandelevenement ‘Sportief Wandelen’ in het Loetbos op maandag 27 mei. Sportief Wandelen betekent stevig doorwandelen in een tempo rond de 5 tot 7 kilometer per uur.

“Sportief Wandelen is anders dan een stukje wandelen; het is voor iedereen die aan zijn of haar fitheid wil werken de ideale activiteit”, aldus Inge Bonhof van WelZijn Krimpenerwaard. “Sportief Wandelen is geschikt voor (bijna) alle leeftijden, het geeft energie en je beweegt op een plezierige manier in groepsverband. En het is niet duur, want een paar goede wandel- of sportschoenen is voldoende.”

Maandag 27 mei kunt u meedoen aan het Sportief Wandelen in het Loetbos. U kunt kiezen uit twee afstanden: 2,5 km en 5 km. Om 9.45 uur verzamelen we bij de Hooiberg in het Loetbos (kanocentrum), Loet 4 te Lekkerkerk. Om 10.00 uur wordt er gestart met het Sportief Wandelen.

Dit bericht is 750 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief