Archieven

Dit bericht is 2377 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Na twee corona-jaren vindt opnieuw het traditionele nieuwjaarsconcert plaats. Niet in Wenen maar in de zilverstad Schoonhoven waar op zondag 15 januari a.s. het concert wordt georganiseerd in cultureel-centrum Baraq (voorheen Het Bastion) aan de Wal.

Het is voor het eerst dat het concert niet op zaterdag maar op zondagmiddag plaats vindt zodat het concert makkelijker te bezoeken is door jonge gezinnen en door ouderen.

Beide verenigingen staan te trappelen om dit jaar muzikaal van start te gaan met een extra feestelijk programma. Zo speelt Brassband Schoonhoven A o.l.v. Erik Janssen onder meer End of Year Special met een knipoog naar de afgelopen feestdagen, A Time for Peace, er is een tijd van oorlog en een tijd van vrede, en The Champions met een knipoog naar de Nederlandse Brassband Kampioenschappen.

Fanfare TAVENU speelt ol.v. Dick-Jan Veerbeek o.a. het spetterende Bella Ciao, Girl from Ipanema van de Braziliaan Antonio Carlos Jobim en het jazzy Autumn leaves.

Het jaar 2022 was voor beide orkesten een topjaar. Brassband A werd wederom Nederlands Kampioen en TAVENU behaalde het hoogste aantal punten op een muziekfestival in Bodegraven.”Kortom, extra reden voor een muzikaal feestje. U bent van harte welkom.”

De aanvang is 15.00 uur terwijl de zaal om 14.30 uur open is. De entree bedraagt 5 euro per persoon maar voor donateurs van beide verenigingen is de toegang gratis.

 

Dit bericht is 2377 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief