Archieven

Dit bericht is 1790 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Zondagmiddag 2 juni organiseert Schoonhoven Klassiek haar eerste openluchtconcert van dit jaar. In het Schoonhovense stadspark zal tussen 15.00 en 17.00 uur de geweldige bigband Big Fun Band zorgen voor een heerlijke muzikale middag in het Springerpark.

De Big Fun Band uit Vlaardingen is een veelzijdige bigband waar het plezier vanaf spat! De Big Fun Band staat al meer dan 25 jaar garant voor klassieke en moderne bigbandmuziek van hoog niveau. De swingende ritmesectie zorgt ervoor dat de voetjes loskomen, terwijl het koper en de saxen het dak eraf blazen. De Big Fun Band schakelt moeiteloos van bigband-helden als Duke Ellington en Count Basie, naar hedendaagse knallers als Caro Emerald! Big Fun Band speelt met 25 man/vrouw voor iedereen herkenbare ear-candy!

Voor wie niet bekend is met het concept van het Springerparkconcert: iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Neem gerust je vrienden, een kleedje of een stoeltje mee! Claudia en Bert van ‘De Engel Op Lokatie’ verzorgen zoals altijd de catering. Tijdens het concert gaat de organisatie met de pet rond voor een vrijwillige bijdrage.

Zing of swing je mee? In het park mag het allemaal!
Al jaren zijn de zomerse Springerparkconcerten in Schoonhoven een echte publiekstrekker. De Springerparkconcerten in Schoonhoven beginnen om 15:00 uur en zijn gratis toegankelijk.
Kijk op www.schoonhovenklassiek.nl voor meer informatie over dit evenement.

Dit bericht is 1790 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief