Archieven

Dit bericht is 840 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- De Stembussen voor de actie Rabo Clubsupport zijn weer geopend. In de regio Hollandse IJssel  zijn maar liefst 283 deelnemende clubs en verenigingen waar u uw stem op kunt uitbrengen. Er kan tot 26 september worden gestemd op drie favoriete clubs. 

Een van deze clubs is RTV Krimpenerwaard. Met onze omroep hebben we als doel om de inwoners van de Krimpenerwaard te informeren over wat er speelt in de regio. Via zowel radio, tv als online doen we hiervan verslag. Gunt u ons een steuntje in de rug en brengt u één van uw stemmen uit op ons?

Onze buitendeuren en kozijnen zijn dringend aan een verfje toe, onze eigen vrijwilligers hebben het te druk met het in de lucht houden van de omroep en daarom schakelen wij graag een bedrijf hiervoor in. Daarnaast moet er voor ons wekelijkse TV programma De Waard Aan Tafel zo nu en dan ander meubilair worden aangeschaft, dit gaat over een viertal stoelen en een presentatietafel.

Stemmen via de Rabo App
Elk lid kan drie stemmen uitbrengen. Dat kan eenvoudig via Rabo Internetbankieren of de Rabo App(service, lidmaatschap, Rabo ClubSupport). Leden van de Rabobank kunnen tot en met 26 september hun stem uitbrengen op clubs en doelen, die zij een warm hart toedragen. Vanaf 13 oktober zal de uitslag bekend worden gemaakt op www.rabo-clubsupport.nl.

Dit bericht is 840 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief