Archieven

Dit bericht is 675 keer gelezen

 

Zaterdag 28 januari beginnen de live-rondes van de Stem van de Waard in Het Kwartier in Stolwijk, waarna er nog twee plaatsvinden op zaterdag 4 februari in Theater Concordia in Haastrecht en op 11 februari in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek.

Afgelopen oktober hebben Het Cultuur Station Schoonhoven, Concordia Haastrecht, Het Kwartier Stolwijk en Cultuurhuis Krimpen aan de Lek de handen ineengeslagen om samen op zoek te gaan naar HET zangtalent van de Krimpenerwaard!

Wie wordt de beste zanger van de Krimpenerwaard? Ontdek het in de spannende talentenjacht ‘De Stem van de Waard’!Lett talent in de Krimpenerwaard groeien! De aanmeldingen wijzen uit dat de Krimpenerwaard heel veel goede talenten heeft. Ontdek de kandidaten op de website www.stemvandewaard.nl.

‘Stem van de Waard’ belooft dan ook spectaculaire optredens en een spannende strijd, waarin je het talent uit de Krimpenerwaard kan zien groeien!

Het Cultuur Station in Schoonhoven begeleidt de kandidaten in hun muzikale ontwikkeling en RTV Krimpenerwaard biedt een kijkje achter de schermen! De halve finales zijn in Het Cultuurhuis en Theater Concordia. Volg de grote finale in Het Kwartier.

Kaarten (à €10) voor de live-rondes zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, www.hetkwartierstolwijk.nl of www.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl.

 

Dit bericht is 675 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief