Archieven

Dit bericht is 2177 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Coverband Still Blue uit Schoonhoven heeft zich versterkt met een nieuwe frontzangeres. Vanwege de zwangerschap van zangeres Deveney  plaatste de band begin mei een oproep op social media voor een waarnemend zangers. Deze is nu gevonden in persoon van Beaudine Westrik. 

De Leidse Beaudine “Bo” Westrik is de nieuwe frontzangeres van Still Blue. De populaire coverband uit Schoonhoven is in een zoektocht naar een nieuwe zangeres uitgekomen bij de 23-jarige alleskunner. Samen met Eleftheria Strien zal Bo de zesmansformatie leiden.

Van het hoge noorden tot het gezellige zuiden: Still Blue trekt ook dit jaar door heel Nederland. Na een knallend 2022 met zo’n vijftig festivals is ook de 2023-tour inmiddels in volle gang. Door de zwangerschap van Deveney was de band de afgelopen maanden hard op zoek naar een nieuwe frontzangeres en met Bo hebben zij een meer dan waardige vervanger gevonden. Ook in 2024 blijft Bo bij Still Blue en zal de plek naast Eleftheria op het podium afgewisseld worden met Deveney.

Beaudine Westrik: “Voor mij is dit een super gaaf, nieuw avontuur en het kwam ook nog eens op het juiste moment. Ik houd enorm van zingen en dansen en dus kan ik niet wachten om met Still Blue op de planken te staan. Samen met Eleftheria en de jongens wil ik zoveel mogelijk festivals en tentfeesten platspelen en toeren met een band als deze is het leukste wat er is. Ik had al flink wat podiumervaring, maar dit is toch wel echt next level.”Maurits Kappetijn, toetsenist: “Na een intensieve zoektocht is het geweldig dat we Bo nu kunnen verwelkomen. Ze heeft de stem, energie, muzikaliteit, looks én knaldrang die wij zochten. Ook is het belangrijk dat de nieuwe zangeres goed bij ons past, want naast een coverband zijn we ook gewoon een hechte vriendengroep. Wat dat betreft belooft de komst van Bo veel goeds voor de toekomst.”

Still Blue maakte de nieuwe zangeres bekend via onderstaande video:

Dit bericht is 2177 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Still Blue heeft nieuwe frontzangeres

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief