Archieven

Dit bericht is 799 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSEEL- Het Streekmuseum Krimpenerwaard zal volgende week dinsdag 29 en woensdag 30 augustus gesloten zijn wegens een kleine verbouwing. Deze verbouwing stelt het museum in staat om verfrissende verbeteringen aan te brengen en bezoekers een nog betere ervaring te bieden.

Gedurende deze korte sluitingsperiode zal het museum positieve veranderingen aanbrengen om de bezoekerservaring te verrijken. “Het museumteam is vastbesloten om de historische en culturele rijkdom van de Krimpenerwaard op een nog boeiendere manier te presenteren”, laat Melissa Moria, communicatiemedewerker van het Streekmuseum weten.

Op donderdag 31 augustus heropent Het Streekmuseum Krimpenerwaard de deuren en verwelkomt het publiek weer vol enthousiasme. De normale toegangstijden, van 14:00 tot 17:00 uur, zullen van kracht zijn.

Koffiehoek
Een nieuwe toevoeging wacht op bezoekers in de koffiehoek van het museum. De museumbeheerders hebben geluisterd naar de behoeften van hun publiek en introduceren een nieuwe hoek, die is ontworpen in een vertrouwde oude stijl, maar met een hedendaagse twist. Deze vernieuwde koffiehoek zal een aantrekkelijke ontmoetingsplek zijn voor bezoekers om te genieten van een moment van rust en gezelligheid.

“Het Streekmuseum Krimpenerwaard dankt het publiek voor hun begrip tijdens de tijdelijke sluiting en nodigt iedereen uit om vanaf 31 augustus weer te komen genieten van de rijke geschiedenis en cultuur van de Krimpenerwaard”, aldus Moria.

Dit bericht is 799 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief