Archieven

Dit bericht is 2723 keer gelezen

LEKKERKERK- Tankstation De Boezem in Lekkerkerk komt na 119 jaar in andere handen. “Wij hebben ons familiebedrijf verkocht aan onze brandstofleverancier Den Hartog”, schrijft familie Verwoerd op Facebook. 

“In 119 jaar is er natuurlijk enorm veel gebeurd en hebben wij veel moderne faciliteiten naar Lekkerkerk kunnen brengen: hier zijn wij enorm trots op.” Een voorbeeld daarvan zijn de wasboxen, waar veel gebruik van wordt gemaakt.

“Echter heeft de huidige onzekerheid op de energiemarkt en de daarmee gepaard gaande investeringen, alsmede het ontbreken van een bedrijfsopvolger binnen de familie ons tot deze beslissing gebracht. We hebben klantvriendelijkheid en klantgericht werken altijd hoog in het vaandel gehad en dit ook aan onze medewerkers overgebracht.”

Vanaf maandag 3 juni zal Den Hartog het station op dezelfde wijze gaan exploiteren: dus met tanken, shoppen, wassen en spaaracties en met de vertrouwde gezichten achter de balie. Voor de klant zal er niets veranderen. “Alleen zullen wij als familie niet langer op en bij het station betrokken zijn. Voor ons breekt er een nieuwe periode in ons leven aan. Wij willen jullie bedanken voor jarenlange vertrouwen en hopen jullie voor 3 juni nog te zien op het station”, aldus familie Verwoerd.

Foto: Facebook Esso Tankstation De Boezem

Dit bericht is 2723 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief