Archieven

Dit bericht is 1165 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Koor Op Weg en Muziekvereniging TAVENU organiseren op zaterdag 30 maart een Passieconcert waarbij de muziekstukken een link leggen met het verhaal van het lijden en sterven van Jezus Christus.

Het concert wordt gehouden in cultureel-centrum Baraq in Schoonhoven en  is een knipoog naar het bekende The Passion wat ieder jaar op televisie wordt uitgezonden met waar toepasselijke, verbindende teksten tussen de nummers door.

Het Paasverhaal wordt verteld door Richard Groodbod, stemacteur en Podcastmaker, radio- en tv journalist, nieuwslezer en redacteur voor diverse regionale en landelijke radio en tv-programma’s.

Tijdens het concert hoort u ondermeer muziek uit de musical Jesus Christ Superstar, het ontroerende No Goodbye, Yesterday, Halleluja, en Mary did you know. Het fanfareorkest staat onder leiding van dirigent Dick-Jan Veerbeek en Koor Op Weg onder leiding van dirigente Cindy Bubberman.

Het concert begint om 20.00 uur, heeft geen pauze en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De zaal opent om 19.30 uur. Toegang is gratis.

Dit bericht is 1165 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief