Archieven

Dit bericht is 555 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- TC De Waardrenner organiseert op 25 mei de derde vrije fietstochts. Het is de Oude Maastocht. Afhankelijk van de gekozen afstand leidt de route ons door prachtige Hollandsche Landschappen, polders, natuurgebieden, mooie dorpen, dijken, langs mooie rivieren.

“We fietsen onder andere door de prachtige Rhoonse en Carnisse grienden. Bij de ingangen van deze getijdengebieden zien we bundels wilgentakken opgestapeld liggen langs de Oude Maas. Wilgen die in het verleden vele toepassingen hadden, nu een landschappelijk erfgoed”, laat de organisatie weten.

De startlocatie is Eetcafé de Crimpenaar, Elkerlyc 1 te Krimpen aan den IJssel. Bij aanvang is er voor alle deelnemers gratis koffie of thee.  Er kan gekozen worden uit drie afstanden, 45, 75, 125 km. Per afstand vertrekt een voorrijder op de eerste starttijd, 45 km om 09.30 uur, 75 km om 08.45 uur, 125 km om 08.30.

De twee kortste afstanden zijn volledig uitgepijld en volgen tevens de fietsknooppunten en de 125 km via GPX. Voor meer informatie, GPX en inschrijving, zie Fietssport.nl. Inschrijven kan ook op het startbureau.

De route, met name de 45 en 75 km is heel goed met een gewone fiets of met trapondersteuning uit te voeren. “Nodig vooral vrienden, kennissen of familie uit deze mooie tocht(en) te ondernemen”, aldus de organisatie. Op elke afstand is er halverwege de route een koffiestop. Voor een volledige beschrijving en bijzondere informatie van de route kunt u de website van de vereniging raadplegen op www.tcdewaardrenner.nl

Dit bericht is 555 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief