Kerst Marathon

Televisie

Als lokale televisiezender staat RTV Krimpenerwaard midden in de dynamiek van de Krimpenerwaard. Onze programma’s hebben allemaal een directe link met de Krimpenerwaard en haar inwoners. Daardoor is er sprake van herkenbaarheid en is er vaak direct of indirect een verband te leggen tussen datgene er wordt uitgezonden en de leefomgeving van de inwoners van de Krimpenerwaard. U voelt zich dus direct betrokken bij onze reportages.

Gedurende de dag wordt er tijd ingeruimd voor onze reportages, uitgebreide nieuwsitems en de talkshow ‘De Waard aan Tafel’ die eens per veertien dagen wordt uitgezonden. Ook aan de politiek wordt veel aandacht besteed. Zo worden de raads- en commissievergaderingen live uitgezonden en is er het Politiek Café.

Heeft u een interessant onderwerp waar onze tv-ploeg eens bij moet zijn? Tip dan de redactie via redactie@rtvkrimpenerwaard.nl

Natuurlijk zijn alle items ook online te vinden op ons Youtube-kanaal.

Laatst toegevoegde video

De Waard aan tafel

De Waard aan Tafel
is het tweewekelijkse praatprogramma van RTV Krimpenerwaard. In een uitzending van een uur ontvangen de presentatoren gasten uit de sport, politiek, cultuur en actualiteit. De uitzendingen zijn vrij toegankelijk voor publiek. Het programma wordt opgenomen op dinsdagavond vanaf 20.00 uur in onze eigen studio aan de Dijklaan in Bergambacht.
Heeft u een interessant onderwerp voor deze talkshow? Tip de redactie via redactie@rtvkrimpenerwaard.nl !

Politiek Café

Het Politiek Café
is een maandelijks politiek actualiteitenprogramma van RTV Krimpenerwaard. In een uitzending van ruim anderhalf uur worden de kijkers geïnformeerd over belangrijke zaken die de inwoners van onze gemeente raken en gaan diverse politici daarover met elkaar in debat. De opnamen – op donderdagavond van 20.00 tot circa 21.45 uur – zijn vrij toegankelijk voor het publiek en vinden plaats in onze eigen tv-studio aan de Dijklaan in Bergambacht.
Is er een onderwerp dat u graag eens besproken ziet in het politiek cafe? Tip de redactie via redactie@rtvkrimpenerwaard.nl

De vrienden van RTV Krimpenerwaard


Ook vriend worden van RTV Krimpenerwaard?