Archieven

Dit bericht is 1186 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK- Wie al langer in Krimpen aan de Lek woont, weet het vast nog: de feestweek in 2014 vanwege het 950-jarig bestaan van ons dorp. “Dat waren mooie dagen en we bewaren de goede herinneringen aan de afsluitende tentdienst op zondagmorgen”, zegt André Blok van Team Gezamenlijke Kerken.

“Voor allen die daar iets van herkennen en natuurlijk ook voor alle andere belangstellenden staat er op zaterdag 9 en zondag 10 september opnieuw een grote tent klaar.”

Deze keer op het terrein van IJsclub Thialf. De vier christelijke gemeenten van Krimpen aan de Lek; De Leven in het Woord-gemeente, De Oost-Europa Zending, De Ontmoetingskerk en De Kerk aan de Lek, hebben de handen ineengeslagen om een afwisselend programma voor jong en oud(er) te organiseren.

Programma
Het programma start op zaterdagmiddag 9 september om 14.00 uur. Dan is het kindertheater van Matthijs Vlaardingerbroek. “In zijn superleuke en interactieve voorstellingen brengt Matthijs al buiksprekend, goochelend en vertellend die oeroude Bijbelverhalen tot leven en neemt hij jong en oud mee op avontuur.” Ook zijn er kinderspelen en workshops in de tent en op het veld en is er een springkussen. Het kinderprogramma duurt tot 17.00 uur.

In de avond (vanaf 19.45 uur) is er ook een programma samengesteld. Gospelband InSalvation treedt dan op. “Tijdens Pinksteren speelde de band voor 45.000 mensen bij de Sing-In op Opwekking. InSalvation heeft door de jaren heen nauwe samenwerkingsverbanden opgebouwd met een aantal grote organisaties. Zo is InSalvation op dit moment ambassadeur van de kind sponsororganisatie Compassion. We zijn blij en enthousiast dat we ze in Krimpen aan de Lek mogen verwelkomen”, vertelt Blok.

Zondag
Op zondag wordt er een gezamenlijke kerkdienst gehouden met muziek van Orkest Crescendo. “Ga mee! Samen getuigen van geloof, hoop en liefde’. Dat is het thema van de gezamenlijke tentdienst waaraan leden van de vier christelijke gemeenten in ons dorp en leden van muziekvereniging Crescendo meewerken”, aldus Blok. Aansluitend, rond de klok van 12.00 uur, is er gelegenheid om na te praten en elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee of fris.

Iedereen is welkom bij het Tentweekend. De toegang is vrij voor alle programmaonderdelen, voor eten en drinken (tussen de activiteiten) op zaterdagmiddag vanaf 17.30 tot en met zaterdagavond wordt een vergoeding gevraagd.

Dit bericht is 1186 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief