Archieven

Dit bericht is 1394 keer gelezen

HAASTRECHT- Afgelopen zaterdag trad The Eagles Legacy op in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek. In een uitverkochte zaal zorgde de Nederlandse tributeband voor een spetterend concert. Aanstaande zaterdag 25 februari om 20.15 uur komt de band naar Theater Concordia in Haastrecht.

Six men on a mission. Dat is The Eagles Legacy. Ze schopten het onlangs maar liefst tot de finale van het SBS6-programma ‘The Tribute – Battle Of The bands’, gepresenteerd door Gerard Ekdom en met vakjury Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Spike.

Het begon allemaal in 2002 met zes muzikanten die hun passie deelden voor de muziek van deze tijdloze Amerikaanse superband The Eagles, De heren brengen je terug in de sfeer van de jaren 70 en 80, toen de Eagles hun grootse successen vierden. Wereldhits als Hotel California en New Kid In Town komen voorbij.

‘Ware must’
The Eagles Legacy streeft ernaar de muziek van de Eagles en de afzonderlijke leden zo respectvol en authentiek mogelijk te brengen. Zo creëren ze opnieuw de sfeer en de sound van de fameuze Westcoaststijl.

Door de jaren heen heeft The Eagles Legacy in Europa een spoor van gewaardeerde concerten achtergelaten. Met als basis Nederland, zijn ook België, Luxemburg en Duitsland geregeld hun gastland geweest. Hun mix tussen energie en gevoel is telkens perfect in balans. Een ware must voor de echte Eagles liefhebber.

The Eagles Legacy is op zaterdag 25 februari om 20.15 uur te zien in Theater Concordia. Het betreft een sta-concert. Kaarten kosten 25 euro en zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Foto’s: Herman Visser

Dit bericht is 1394 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief