Archieven

Dit bericht is 884 keer gelezen

HAASTRECHT – Concordia’s Pubquiz gaat opnieuw digitaal. De deuren van Theater Concordia zijn vanwege de coronamaatregelen tijdelijk gesloten, maar een online Pubquiz is wel mogelijk.

Op vrijdag 17 december start er daarom weer een online quiz om 20.15 uur. Meedoen kan vanuit huis, met de hele familie. De presentatie van de zeventig vragen (multiple choice en open vragen) is in de vertrouwde handen van Ron en Iris. De winnaar krijgt een bijzondere verrassing (mits in de omgeving van Haastrecht woonachtig).

Een basisticket kost tien euro euro per team en zijn te bestellen via zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl. Het is tevens mogelijk om een steunticket te kopen, om daarmee de financiële strop door het coronavirus te beperken voor Concordia.

Om mee te kunnen spelen hebben teams twee toestellen nodig (bijvoorbeeld telefoon en laptop) of één device waarbij men twee schermen openzet. Het streamen gebeurt via Zoom het antwoorden van de vragen via Ahaslides. Na inschrijving ontvangen deelnemers op de quizdag een mail met de inlogcodes.

Dit bericht is 884 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief