Archieven

Dit bericht is 572 keer gelezen


HAASTRECHT- Cultureel Centrum Concordia presenteert aanstaande vrijdag het nieuwe theaterprogramma voor seizoen 2024-2025. En het is niet zomaar een programma, er hangt magie in de lucht. Het theater licht alvast een tipje van de sluier op.

Het jaar gaat van start met onder meer het Pleinfeest, waar je de sterren van de hemel kan dansen op de muziek van top-tributes zoals Abba en Joe Cocker, Toto en Anita Doth.

Beproef je geluk bij ‘Rat van Fortuin’, een interactieve zelfhulpshow met Jort Kelder. Wie houdt van ironie en absurdistische liedjes zal ervaren dat de ‘verlichting nabij’ is in de show van Piet van Eeghen. Ben je nog geen fan van opera? Celine Janssen maakt het voor iedereen leuk tijdens haar Opera Café voor Dummies.

Kinderen zullen ondersteboven raken van de beste kindergoochelaar in Nederland, Huub Cooijmans. Hij is kampioen in jongleren en haalt letterlijk alle trucs uit de kast om een lach op je gezicht te toveren. Meesterverteller Eric Borias brengt een kerstverhaal voor groot en klein. En in de kerstvakantie kunnen kinderen en ouders bouwen met lego.

Ook aan muzikale magie zal het niet ontbreken in Concordia. Swingend starten we het nieuwe jaar met de Jazzband van Don Bosco en Johnny Rosenberg. Met tributes van onder meer de Spice Girls, Golden Earring en Elton John en Coldplay kan elke generatie uit z’n dak gaan.

En natuurlijk zijn er weer de vaste onderdelen als de filmavonden, het Repair café, Country Café, Pubquiz en Voute Bingo. Ontdek het hele programma op www.theaterconcordia.nl

Dit bericht is 572 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief