Archieven

Dit bericht is 490 keer gelezen

SCHOONHOVEN– De komende weken heeft het carillon in Schoonhoven weer een paar bijzondere muzikale thema’s op het programma staan. Zaterdag 3 februari speelt Boudewijn Zwart samen met gastbeiaardier Andre Kukolja muziek uit het tijdperk dat Nederland verbonden was met overzeese gebieden.

Zij spelen op piano en beiaard. De piano is via speakers in de toren samen met het carillon te beluisteren. Er klinken liederen uit Aruba, Curaçao, Suriname, Java, Molukken en het vroegere Nederlands-Indië. Ook Zuid-Afrika en New York zijn in de muziek van deze uitzending vertegenwoordigd.

Op zaterdag 10 februari wordt er aandacht besteed aan Valentijnsdag. Daarbij kunnen de kijkers van de livestream van carillon Schoonhoven hun geliefde verrassen met toepasselijke liedjes. Heb je een verzoekje, eventueel voorzien van een liefdevolle persoonlijke noot?

Mail ze dan voor 10 februari naar: boudewijnzwart@gmail.com Vermeld bij het onderwerp: Valentijnsdag Schoonhoven. De livestreams zijn wekelijks op zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur te bekijken via: www.facebook.com/carillonschoonhoven

Dit bericht is 490 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief