Archieven

Dit bericht is 871 keer gelezen

HAASTRECHT- De topper tussen VV Haastrecht en De Alblas is geëindigd in een 0-0. Anders dan de brilstand-uitslag doet vermoeden, was het 90 minuten genieten voor publiek.

Het spel vloog op en neer. Beide ploegen kregen kansen, maar weinig doelgericht. Dichtstbijzijnde was Alblas speler Zijderveld, die zijn afstandsschot op de lat zag belanden. Haastrecht was twee dichtbij toen de geslepen captain Bakker voor de keeper verscheen.

Halverwege de tweede helft pakte De Alblas het initiatief over. Tijd voor trainer Patrick de Ruijter om Raateland met alleskunner Maik Backx in te zetten. Het was goed dat Haastrecht een goed gevulde reserve bank had, want ook Jur Imand en Marco Oskam vielen goed in voor de moe gestreden broeders Dongelmans.

Kans
Er kwam nog een kans om toch de wedstrijd over de streep te trekken toen invaller Roest oog in oog voor Reichard stond. Ook hij maakte, net zoals de jonkies Vlist en Zentveld, een gedegen indruk met zijn invalbeurt.

Voor scheidsrechter Vink een mooi moment om af te fluiten. En zo eindigde de wedstrijd in 0-0 en kregen beide ploegen een verdient punt.

Verslag: John de Bruijn