Archieven

Dit bericht is 551 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Op vrijdag 24 mei 2024 vindt op het terrein van handbalvereniging de Treffers in Krimpen aan den IJssel een schoolhandbaltoernooi plaats. Vanaf 16.00 uur binden 31 teams van 7 basisscholen, in totaal 168 kinderen, de strijd aan om de bekers.

De wedstrijden worden gespeeld op het buitenveld van de vereniging en de erbij gelegen gymzaal aan de Groenendaal, naast het Krimpenerwaardcollege.  Ouders, familieleden, vrienden en bekenden worden van harte uitgenodigd om te komen aanmoedigen. 

In samenwerking met stichting Synerkri organiseert handbalvereniging de Treffers twee keer per jaar een schoolhandbaltoernooi, voor onderbouwgroepen en voor bovenbouwgroepen. Aan het komende toernooi doen de groepen 6, 7 en 8 mee. Per leeftijdsgroep strijden jongens- en meisjesteams voor de eerste plaats.

Lessen
Voorafgaand aan het toernooi krijgen de kinderen tijdens de gymles de basis voor het handbalspel aangereikt. Deze lessen worden gegeven door de sportdocenten van Synerkri, samen met een professional van het Nederlands Handbal Verbond.

Het schoolhandbaltoernooi is een belangrijk evenement voor de Treffers, aldus voorzitter Kees van den Brink. “Op deze manier proberen we kinderen enthousiast te maken voor handbal. Het laatste toernooi voor de onderbouw leverde de vereniging negen nieuwe leden op. We hopen nu weer een paar nieuwe leden te kunnen inschrijven.” Na het toernooi krijgen de kinderen een waardebon voor drie gratis trainingen.

Dit bericht is 551 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief