Archieven

Dit bericht is 2178 keer gelezen


KRIMPENERWAARD – Luid claxonnerende trucks, muziek, hitte, honderden enthousiaste toeschouwers, dat was de Truckrun Krimpenerwaard 2023. Dwars door de mooie kernen van de Krimpenerwaard trok een bonte stoet van blinkende trucks. Meer dan 100 beroepschauffeurs bezorgden hun blije bijrijders een onvergetelijke dag.

De truckruk werd gestart door waarnemend burgemeester van Krimpen aan den IJssel Dhr. J.J. Luteijn samen met de dochters van de afgelopen jaar overleden vrijwilliger van de Truckrun Marcel Slingerland.

Langs de gehele route, die van Krimpen aan den IJssel, via Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Bergambacht, Stolwijk, Gouderak, Lageweg en Ouderkerk aan den IJssel weer terugkeerde in Krimpen aan den IJssel op het Tuyterplein, stonden vele honderden toeschouwers die genoten van de glimmende vrachtwagens en hun armen lam zwaaiden naar de chauffeurs en bijrijders.

De gehele rit was live te volgen op RTV Krimpenerwaard Radio. Deze uitzending werd mede mogelijk gemaakt door onze vriend: Van der Wal BV uit Berkenwoude die ons radioteam op een vrachtwagentje mee liet rijden in de stoet.

Fotograaf Herman Visser maakte voor ons onderstaande fotoreportage.

Dit bericht is 2178 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief