Archieven

Dit bericht is 1073 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Maandagavond zijn de genomineerden voor de Ondernemersprijs Midden-Holland 2023 bekend gemaakt. Per categorie zijn er drie bedrijven genomineerd. Vanuit de Krimpenerwaard zijn De Nieuwe Polderkeuken uit Stolwijk en Firecom uit Lekkerkerk kanshebbers voor de prijs. 

De Ondernemersprijs Midden Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven in samenwerking met de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Waddinxveen, Zuidplas en Krimpenerwaard georganiseerd.

De Nieuwe Polderkeuken
Restaurant De Nieuwe Polderkeuken uit Stolwijk is genomineerd in de categorie Detailhandel en Horeca en heeft als “tegenstanders” Bremmer Schoenen uit Waddinxveen en Het Hofje van Jongkind uit Gouda.

De Nieuwe Polderkeuken vertelt op de website het volgende over zichzelf:
“De Nieuwe PolderKeuken ligt midden in het Groene Hart en dat proeft u op uw bord. Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en werkt graag met mooie producten uit de streek.

Gasten noemen de regionale gerechten de specialiteit van het restaurant, maar voor Frank is het belangrijkste dat zijn gasten bijzondere smaken proeven. Hij wil elke dag kwaliteit leveren. De uitstraling van het restaurant is knus en huiselijk. Kunstenares Bea Peters ontwierp speciaal voor het restaurant een tegelplateau met daarop de polder afgebeeld.Naast de Nieuwe Polderkeuken staan De Polderkamer en Poldercatering”

Firecom
Firecom is genomineerd in de categorie MKB en heeft als ‘tegenstanders’ Bezorging zonder zorgen uit Gouda en VanderLoo uit Waddinxveen.

Firecom schrijft op de website wat ze doen:

“Firecom levert en onderhoudt snelle en betrouwbare alarmering en communicatie die altijd moet werken. Denk hierbij aan portofoons voor een havenbedrijf, een lokale horecagelegenheid om bestellingen door te geven, de alarmontvanger van hulpverleners of alarmeringsapparatuur voor iemand die ‘s nachts alleen in een bedrijf werkt.De kernwaarden van Firecom zijn snelheid, betrouwbaarheid en eerlijkheid. Deze kernwaarden vertegenwoordigen de producten die we leveren en ons handelen. Wij leveren communicatiemiddelen die moeten werken als het ertoe doet.”

Eigenaar Joost Eerland van Firecom laat weten enorm trots te zijn op deze nominatie. “Het is voor ons een extra signaal dat we op de juiste weg bezig zijn. Met onze ISO9001 certificering, ons cashback programma, ons opvallende personeelsbeleid, onze 3D printers en onze klanttevredenheid van meer dan een 9 zijn wij een unieke speler in de markt en we zijn blij dat dit opvalt!”

Uitslag
Op maandag 30 januari zal in de Goudse Schouwburg een avond worden georganiseerd waarop de genomineerde bedrijven zich presenteren aan de aanwezige ondernemers uit de regio en zullen de winnaars van de titel Onderneming van het jaar 2023 bekend worden gemaakt.

Dit bericht is 1073 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief