Archieven

Dit bericht is 1442 keer gelezen

Afgelopen zaterdag bonden acht halvefinalisten in Het Cultuurhuis te Krimpen aan de Lek de strijd aan om vier plaatsen in de finale te bemachtigen. Vorig week was de eerste Battle van een hoog niveau maar deze stak de eerste Battle naar de kroon.

Het evenement vond plaats onder grote publieke belangstelling en er werd enthousiast gereageerd en meegeklapt. De begeleidingsband had het huiswerk wederom prima voor elkaar en ze hebben zich het materiaal in heel korte tijd meester moeten maken. Ook de jury kweet zich op voortreffelijke wijze van hun taak door kundig commentaar te leveren met hier en daar een puntje van opbouwende kritiek.

De battles waren een welkome afwisseling in de onderlinge strijd en met name de battle van Racha en Brian die de ‘Phantom of the Opera’ vertolkte. Zij kregen een staande ovatie en terecht. Zoals gezegd had de jury het opnieuw moeilijk om vier kandidaten voor de finale aan te wijzen en uiteindelijk keuze viel op Racha, Brian, Fibian en Stefanie. Hen zien we terug in de finale met de winnaars, bestaande uit Gera, Key, Rozemarijn en Mara, van vorige week. De finale vindt plaats op 15 april in Het Kwartier in Stolwijk. De kaartverkoop loopt en meer info daarover is te vinden op website van Stem van de Waard. Hoewel de finale nog moet plaatsvinden kan de organisatie nu al terugzien op een geweldig evenement en mogelijk mondt dit uit in meer gezamenlijke projecten ook de roep onder de deelnemers om dit vaker te doen neemt toe.

Foto’s: Janet de Graas

 

Dit bericht is 1442 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief