Archieven

Dit bericht is 551 keer gelezen


STOLWIJK- De Tweedekans Kinderkledingbeurs in Stolwijk is terug. Op 27 en 28 maart opent de Baanbreker in Stolwijk weer haar deuren voor iedereen die op zoek is naar duurzame en betaalbare kinderkleding.

Dit leuke evenement, georganiseerd door de cliënten en medewerkers van de Baanbreker, biedt een uitgebreide collectie tweedehands kinderkleding in maten 74 tot 176.

De beurs wordt gehouden op twee ochtenden, 27 en 28 maart van 9.30 tot 12.30 uur. De bezoekers krijgen de kans om zorgvuldig geselecteerde kinderkleding te shoppen. Dit initiatief is niet alleen een geweldige kans voor ouders om kosten te besparen, maar draagt ook bij aan een duurzamere wereld door hergebruik van kleding.

Waarom Tweedekans Kleding?
Met de Tweedekans Kinderkledingbeurs dragen de deelnemers van de Baanbreker bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere manier van consumeren. En zo helpen zowel kopers als cliënten van De Baanbreker actief mee in het verminderen van afval en het tegengaan van de wegwerpmaatschappij.

De beurs is er voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wilt rondkijken, er is voor elk wat wils. “Onze cliënten en medewerkers staan klaar om je te helpen en adviseren bij je keuze.”

Dit bericht is 551 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief