Archieven

Dit bericht is 711 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Afgelopen zaterdag ontvingen mevrouw Kragten-Heerdink en mevrouw Van Amen uit handen van wethouder Kirsten Jaarsma de Krimpense Maan.

Zij ontvingen de onderscheiding tijdens het Nieuwjaars gala van de Christoffel Parochie, H. Maria Koningin (de Bron). Tijdens het gala is stilgestaan bij al het werk wat zij hebben gedaan voor JOKO, het jongeren koor van de Parochie.

Veel inzet voor JOKO, de Parochie en de Bron

Mevrouw Kragten-Heerdink en mevrouw Van Amen hebben na 15 jaar besloten te stoppen met hun bestuursfunctie. Ze zijn van veel betekenis geweest voor JOKO, de Parochie en met name de Bron. Tijdens corona hebben ze werk gemaakt van een alternatieve kerstviering en een kerstfilm. Daarnaast hebben ze diverse liederen voor de online vieringen geschreven. Ook organiseerden ze een kamp en een hollybollenactie om geld in te zamelen voor de parochie. En dat naast alle concerten met het jeugdkoor wat voor een enorme verbondenheid zorgde.

De Krimpense Maan kent het college toe aan zowel Krimpenaren als niet-Krimpenaren. Maar ook aan verenigingen als blijk van waardering op het gebied van sport, cultuur en samenleving.

Dit bericht is 711 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief