Archieven

Dit bericht is 518 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Afgelopen zaterdag is er weer volop gevoetbald in de regio. Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden van de eerste elftallen in de Krimpenerwaard. 

Spirit pakte uit bij het op de derde plaats staande IFC eindelijk weer eens een verdiend punt, maar blijft met plaats negen nog steeds min de gevarenzone van de tweede klasse. Het verschil met Rijsoord is vijf punten, maar Spirit heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

Lekkerkerk maakte in de blessuretijd van de tweede helft de gelijkmaker tegen het vier plaatsen hoger staande Zwarte Pijl. Maar met twaalf punten uit elf wedstrijden staan ze nog steeds op een nacompetitie plek in de derde klasse.

Haastrecht won uit in Gorinchem bij en tegen Unitas verdiend met 0-1 Hierdoor stijgen ze van de negende naar de zevende plaats en hoeven ze zich even geen zorgen te maken over nacompetitie.

Schoonhoven pakte thuis tegen Alblasserdam een hele duidelijk en verdiende overwinning. Met zeventien uit dertien staan ze nu op een gedeeld negende plek samen met Groot Ammers.

Bergambacht pakte uit in en tegen Gouda een duidelijke en verdiende 0-3 overwinning. Hierdoor blijven ze meedoen in de strijd om directe promotie en staan één punt achter koploper ONA.

Cabauw – Dilettant werd wegens het overlijden van Dilettant voorzitter Marco Goudswaard uitgesteld en zal op een later tijdstip worden gespeeld.

Perkouw trok in een vermakelijke wedstrijd tegen Woerden aan het langste eind en won met 3-2. Door het verlies van Groeneweg stijgen ze nu naar de derde plaats in de ranglijst met 25 uit dertien en doen dus nog volop mee voor promotie.

Gouderak won thuis van ASW met 1-0 en staan daardoor nu nog maar één punt achter ASW met dertien uit twaalf.

Stolwijk verloor uit bij en tegen SPV’81 met 2-1 en lijkt daardoor de aansluiting met de plaatsen die recht geven op nacompetitie voor promotie te verliezen. Met 22 uit dertien zijn ze inmiddels afgezakt naar de vijfde plaats.

Hieronder de uitslagen van de zaterdag gespeelde wedstrijden

WEDSTRIJD UITSLAG
IFC – Spirit 1 – 1
Lekkerkerk – Zwarte Pijl 1 – 1
Unitas – Haastrecht 0 – 1
Schoonhoven – Alblasserdam 5 – 1
Gouda – Bergambacht 0 – 3
Cabauw – Dilettant uitgesteld
Perkouw – Woerden 3 – 2
Gouderak – ASW 1 – 0
SPV’81 – Stolwijk 2 – 1

Door: Hans Paling

Dit bericht is 518 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief